Reacties

Onderstaande reacties hebben wij reeds mogen ontvangen over de Signaleraar. Wilt u ook een reactie geven, vul dan het contactformulier in.


Afzender: Annemarie Smit

De signaleraar is inmiddels bij ons binnen gekomen, Ik heb de DVD vanavond even bekeken. Mijn complimenten ! Zeer overzichtelijk, volledig, verbeterd beeldmateriaal, prettige tips en adviezen en uitstekende verwijzingen en links. Ik heb bewondering voor jullie tomeloze inzet, kennis, professionaliteit, ondernemersgeest, collegialiteit, samenwerking. Ik ben daar best een beetje (positief) jaloers op.
Gelukkig hebben wij nog in een gedeelte van ons werkgebied de logopedische screening op de scholen. Ik denk dat de Signaleraar goed kan dienen als ondersteuning voor leerkrachten bij een stukje deskundigheidsbevordering in het (h)erkennen en signaleren van (dreigende) problemen in de spraak- en taalontwikkeling van het opgroeiende kind. Onze ervaring is dat de expertise van de logopedist zelf toch de grootste meerwaarde heeft, waarbij de Signaleraar een zeer waardevolle ondersteunende functie heeft.
Hartelijk dank voor de inspiratie.


Afzender: Hetty Valk

Weer op de site gekomen en ik zie van februari dit jaar mijn loftuitingen. Sinds 1971 praktizerend logopedist, full-time op scholen het meest. Het materiaal is fantastisch uitgebreid. Als herintreder wil ik ruime info kunnen aanbieden en die is er overvloedig. Nu nog 1 administratiesysteem, een wensdroom. Maakt vergelijken en statistieken veel interessanter, en naar buiten maakt het een goede indruk. Weer succes toegewenst.


Afzender: Annika de Wit

Met veel plezier heb ik jullie CD-rom bekeken toen ik van het bestaan hoorde. Ik ben op dit moment bezig met opstarten van logopedische therapie op een school. Hierbij werd gevraagd meer uitleg te geven over logopedie. Ik heb hierbij dankbaar gebruik gemaakt van jullie product om een overzichtelijk beeld te geven en leerkachten de gelegenheid te geven zelf concreet op logopedische aspecten te gaan letten bij de leerlingen. De CD-rom is overzichtelijk en ziet er mooi uit. Knap gedaan hoor!


Afzender: Hetty Valk

Waarde samenstellers,
Gefeliciteerd met dit werkstuk. Een goede ondersteuning voor docenten vak spreken, wanneer dat in enige vorm nog aan de a.s. onderwijsgevenden wordt gegeven. Succes met alle verdere creatieve ondernemingen.


Afzender: Frans Mollee

Ik heb bijzonder veel waardering voor de makers van de Sigaleraar en wil ze daarom hartelijk bedanken. Ik ben coördinator ambulante begeleiding van een cluster 2 school. Wij komen dagelijks in reguliere basisscholen om kinderen en hun leerkrachten te helpen. Daarbij wordt veel informatie over SH en ESM problematiek aangedragen. Deze prachtige, overzichtelijke en illustratieve CD-rom kan ons daarbij prima helpen!


Afzender: Nynke Terpstra

Beste makers,
Gisteren heb ik met mijn collega Claartje Slofstra-Bremer jullie signaleraar bekeken. We waren direct enthousiast. Vandaag ben ik er wat dieper ingedoken en ik ben nog steeds enthousiast. Wat hebben jullie goed werk geleverd! Overal is over nagedacht en alles is handig te vinden.

Ik geef in de eerste maanden van het jaar 2005 een cusrus aan leerkrachten en met jullie goekeuring wil ik de signaleraar graag gebruiken!
Ik maak ook gebruik van cursussen van ABCG groningen en van 'Gesprek in de Klas' en technieken van de Hanen. Een aantal dingen zou ik ook graag willen uitprinten om ze te laten oefenen, waaronder een aantal signaleringspunten.
Natuurlijk zal ik jullie CD aan bevelen en alle gegevens aan ze geven. Ik denk dat het wel van belang is de leerkrachten te laten kennismaken met de signaleraar middels een scholing door een logopedist en/of linguist. Zijn jullie nog van plan om hierin ook tegaan aansturen (bij bv GGD's?).

Ik ben benieuwd!

Groeten Nynke Terpstra - van der Werf, logopedist / linguist


Afzender: Karin van Doorn

Hallo,
Ik heb afgelopen week de cdrom ontvangen. Wat een prachtig product!
Het idee werd geboren om ze op de scholen waar ik kom te geven als relatiegeschenk.
Graag zou ik er nog 10 bestellen, maar voordat ik dat officieel bevestig, zou u mij nog een keer de prijs per cd rom willen doormailen?
Hartelijk dank alvast.

Met vriendelijke groet, Karin van Doorn.


Afzender: Martine Evers

Hartelijk dank voor de spoedige bezorging van de cd-rom. We zijn erg blij met de hoeveelheid en de aard van de informatie die deze cd-rom bevat!

Hartelijke groet, Martine Evers, logopedist.


Afzender: Karen van Gils

L.S.,

Hartelijk dank voor het toesturen van de Signaleraar!

Ik heb hem nu goed bekeken en ik moet zeggen dat ik hem er prachtig uit vind zien! Heel gedetaileerd en handzaam uitgewerkt.
Volgens mij heb ik hier een hulpmiddel in handen waar ik al heel lang op
gewacht heb.
Geweldig!

Met vriendelijke groet,

Karen van Gils
Bs de Beiaard


Afzender: Francine Vasterling

Hallo,

Onlangs ontving ik jullie CD-rom. Ik ben er heel tevreden over. Er staat veel informatie op en het heeft goede zoeklijnen.
Ik ben als rt/ib.er op 2 verschillende scholen werkzaam en doe ook nog ambulante begeleiding. Nou zijn er best stukjes in jullie video die ik eens aan de collega's onderbouw zou willen laten zien ter ondersteuning van mijn verhaal.
Mijn vraag is of jullie die videofragmenten ook op video te koop hebben want het werkt een beetje lastig met een aantal mensen voor mijn laptopschermpje.
Geloof het of niet op de ZMOK waar ik werk hebben we alleen een paar oude
trage bij elkaar geknutselde computers waar snelle software niet op draait.
Ik moet dus steeds mijn laptop mee slepen. TV hebben we wel, met zo'n ingebouwde video. Vandaar mijn vraag.

Kan ik bij jullie een videoband kopen?

Met vriendelijke groet
Francine Vasterling


Afzender: Paula Schaafsma

Wij hebben de cd rom ontvangen. Ziet er goed uit, goed inzetbaar voor intern begeleider.
Vriendelijke groet
Paula Schaafsma
directeur 2e Montessorischool Het Winterkoninkje